23 november 2018
 Geplaatst door ingrid
0

Terugblik jubileum

Wat een idioot mooie avond. Een terugblik op de afgelopen 10 jaar… met een volle zaal, kroontjes bingo, ballonnen, de uitreiking van de tegeltjes aan de ereleden, en aan de erespelers Ingrid en Stefanie. En uiteraard de aftrap van de nieuwe voorstelling voor de kiezen.

 

 

We werden feestelijk verrast door Alexandra Wolven en Ellen Spanjers met de uitreiking van de Nutcasebokaal. Want qua inspiratie kunnen we niet Nuts genoeg zijn en blijven. Dank jullie wel voor de StigmaTools Box, voor het bestrijden van stigma, vanuit de Bagagedrager.

 

Heel veel dank aan Jolanda Seinen, van Kracht van Beleving, voor de afgelopen jaren met al haar inzet, enthousiasme en betrokkenheid en voor het geweldige cadeau: de catchbox! Jolanda droeg haar Firma shirt over aan stichting Matta. Vanaf 2019 is de Firma onderdeel van stichting Matta. 

 

Op het open podium gaven oud-regisseur Eva van den Boom en oud-spelers Lotte Baaijens en Hilde Spanjers act de présence. Heel hard gelachen en een dikke brok in onze kelen. Thanks girls! Het indrukwekkende slot met kaarsjes voor Corrie.

 

Te gek dat er zo veel oud spelers waren. Een extra applaus ook voor erelid John van de Ven, speler van het eerste uur en bedenker van de naam! Jan de technicus was helaas aan het technieken elders maar is uiteraard erelid voor altijd.

 

De Firma aankleding: een foyer vol met foto’s, krantenartikelen en scripts van de afgelopen 10 jaar.

Extra veel dank aan de Dokter Wittenbergstichting die al 10 jaar groot fan is, vele projecten heeft gefinancierd en ook nu weer aanwezig was, en ook erelid is geworden! Ook dank aan DELA goededoelenfonds die deze jubileumvoorstelling mede mogelijk heeft gemaakt!

 

Dank je wel regisseur Floortje Bras voor het behoud en uitdragen van de visie en werkwijze van De Firma Zorgbehang!! Okke & Sam voor de overheerlijke catering, Kasper voor je mooie vioolspel bij de borrel, Jasper van Nederlof voor de prachtige foto’s, Jochem Braaksma voor het maken van de trailer en huis van Puck met al haar gastvrijheid.

Laat een reactie achter

even geduld aub.....