21 november 2017
 Geplaatst door Jolanda Seinen
2

Auditie: Wil jij bij ons spelen?

De Firma Zorgbehang maakt theater waarbij eigen ervaringen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (GGz) bron van inspiratie zijn. Onze missie is de beeldvorming rondom psychiatrie positief te beïnvloeden. Onze voorstellingen en de gesprekken erna, zorgen voor herkenning, ontlading, verbazing, ontroering, openheid, betrokkenheid en begrip.

Muziek, (fysiek-) theater, beeld en persoonlijke verhalen worden samengebracht tot interdisciplinaire voorstellingen die raken. Hierbij spelen herkenning, verschillende perspectieven en humor een grote rol. Zo geven wij een andere kijk op de GGZ en maken zichtbaar én invoelbaar, wat normaal ‘achter het behang’ van huiskamers en zorginstellingen verborgen blijft.

Ben jij een echt theaterdier en heb je “iets” met GGz? Of zie jij op een andere manier een rol voor jezelf bij ons weggelegd? Kom dan auditie doen op vrijdag 19 januari.

Opgegeven/informatie via info@defirmazorgbehang.nl

2 reacties op “Auditie: Wil jij bij ons spelen?”

 1. Petri Bontje
  Reply

  Dag Firma Zorgbehang
  Ik zie dat de auditiedatum is verstreken maar er komt vast nog eens een auditieronde waar ik graag aan zou deelnemen.
  Ja, ik hou erg van theater, heb een theateropleiding en ik ben (familie)ervaringsdeskundige.
  Daarnaast werk ik o.a. als trainer voor Steunpunt GGZ in Utrecht en als gespreksleider en voorlichter bij Labyrint-in-Perspectief. Op dit moment speel ik ‘Moederskind’, een voorstelling met aandacht voor KOPP (kinderen van ouders met psychische problematiek)
  Kortom, ik werk graag mee aan het oplichten van het tipje van het behang..

  Vriendelijke groet,
  Petri Bontje
  (06 16 342 385)

  • Jolanda Seinen
   Reply

   Er komt zeker weer een auditie dit jaar. Ik weet nog niet wanneer maar ik bewaar je gegevens en zal je zeker uitnodigen. Leuk! Succes met ‘Moederskind’- belangrijk thema!
   Jolanda

Laat een reactie achter

even geduld aub.....