29 oktober 2018
 Geplaatst door ingrid
0

Auditie 29 november

 

 

Heb jij een passie voor theater, zang of dans en beweging? Speel je een instrument, schijf je teksten of heb je een ander talent? Als je dan ook nog een link hebt met de GGZ (is geen vereiste) dagen wij jou uit om auditie te doen.

 

Ook als je misschien interesse hebt ben je van harte welkom! De auditie is een open avond met actieve deelname, en geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met onze manier van werken, de spelers en regisseur.

 

Donderdag 29 november van 19.15 tot 21.15 hr houden wij auditie.
Aanmelden kan via: firmazorgbehang@gmail.com

 

Over De Firma Zorgbehang

De Firma Zorgbehang maakt theater waarbij eigen ervaringen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (GGz) bron van inspiratie zijn. Onze missie is de beeldvorming rondom psychiatrie positief te beïnvloeden. Onze voorstellingen en de gesprekken erna, zorgen voor herkenning, ontlading, verbazing, ontroering, openheid, betrokkenheid en begrip.

 

Muziek, (fysiek-) theater, beeld en persoonlijke verhalen worden samengebracht tot interdisciplinaire voorstellingen die raken. Hierbij spelen herkenning, verschillende perspectieven en humor een grote rol. Zo geven wij een andere kijk op de GGZ en maken zichtbaar én invoelbaar, wat normaal ‘achter het behang’ van huiskamers en zorginstellingen verborgen blijft.

 

Laat een reactie achter

even geduld aub.....