25 oktober 2018
 Geplaatst door ingrid
0

Jubileum & Première ‘Voor de kiezen’

 

 

Lang, lang geleden in het jaar 2008 ontpopte het idee om bijzonder theater te maken. Eerlijk en humoristisch theater om het stigma dat op de GGZ rust te doorbreken. Gedreven en geïnspireerd door eigen ervaringen maakt De Firma Zorgbehang inmiddels 10 jaar theater met een duidelijke missie en boodschap. 10 jaar betekent feest!

 

Zaterdagavond 17 november vieren we dit jubileum in Firma-stijl. Allereerst is er de première “Voor de kiezen”. Bij het open podium gaan oud-Firmanten back on stage. Uiteraard borrelen we na. Iedereen is van harte welkom!

 

 

Première “Voor de kiezen”     

‘Want iedereen krijgt het voor de kiezen, groot en klein. Wat laat je zien, wat deel je en wat hou je liever voor jezelf?’

 

Vaak kan je kiezen, maar soms valt er ook niet te kiezen. Dan heb je gewoon met situaties te dealen. Die probeer je misschien tot kleine brokjes te kauwen, zodat het behapbare stukjes worden. Doorgaan tot je het achter de kiezen hebt. Maar het blijft bagage.

 

“Voor de kiezen” is een montagevoorstelling met meerdere keuzemomenten waardoor het publiek invloed heeft op de voorstelling. Zij bepaalt hierdoor mede de zichtbaarheid van de bagage van de spelers, en de reis langs herinneringen, angsten, dromen en de harde realiteit.

 

Programma

19.30  Ontvangst
20.00  Première “Voor de kiezen”
20:45  Dankwoord & nieuws
21:15  Open podium, oud-firmanten en derden
21:45  Borrelen

 

Waar:    Huis van Puck, Kazerneplein 6-2, Arnhem
Entree: gratis

 

Wil je tijdens het open podium van je laten horen? Neem dan even contact met ons op.

Reserveer tijdig in verband met het beperkt aantal plaatsen via info@defirmazorgbehang.nl

 

  

 

 

 

Dit jubileum en het maken van ‘Voor de kiezen’ is mogelijk gemaakt door de Wittenbergstichting en DELA Goede Doelenfonds.

 

Laat een reactie achter

even geduld aub.....