1 maart 2018
 Geplaatst door Jolanda Seinen
0

Op de paal voor een gezonde jeugd

Al stormt en bliksemt het en valt het met bakken uit de lucht… al maakt de kou het 6 uur blijven staan op een paal in het Markermeer niet gemakkelijk. Blijven staan is onze missie samen met zo’n 250 anderen tijdens de 2-de editie van Last Man Standing georganiseerd door MIND.
 
Ook dit jaar zijn wij er weer bij en deze keer om aandacht te vragen voor een mentaal gezonde jeugd. Het aantal jongeren met psychische problemen groeit. MIND Young Academy maakt psychische problemen bespreekbaar op scholen om tijdig én dichtbij psychische problematiek onder jongeren te signaleren.
 
De Firma zal op theatrale en humoristische wijze een frisse wind (als die er al niet is) over de middag laten waaien. Voor Anne, Naomi en Floortje zijn al 3 palen gereserveerd. Wil jij helpen en zelf ook meedoen door op een paal te gaan staan? Kom bij ons in het team en geniet van onze Firma VIP treatment. Laat je in de watten leggen en dat is voor nu alles wat we verklappen. Voor info of aanmelding, stuur ons een mailtje.
 
Op 23 juni 2018 klinkt om 12:00 uur in Schellinkhout het startschot en om 18:00 uur eindigt het staan op de palen. Wie oh wie wordt de last (wo)man standing?
 
Een terugblik (met filmpje) op afgelopen jaar vind je hier.

Laat een reactie achter

even geduld aub.....