25 juni 2018
 Geplaatst door ingrid
0

Terugblik Last Man Standing 2018

Wat zijn we ontzettend trots op de bikkels van team Zorgbehang! Groot applaus voor jullie prestaties en enthousiasme om op deze manier aandacht te vragen voor psychische problemen onder jongeren.

Er is meer dan € 50.000 opgehaald. Bedankt wij zijn MIND voor deze top geregelde dag, alle paalstaanders en supporters.

 

 

Firmant Anne over Last Man Standing:

“Wat een intense ervaring gister.. ongekende energie en ongekend veel doorzettingsvermogen van alle supporters en alle mensen op de paal.

Samen met mijn theatergroep De Firma Zorgbehang verzorgden we theater in het water en stonden op de palen samen met onze Firma VIP’s paalstaanders! Er stonden ongeveer 150 mensen op de palen en een hoop supporters aan de kant. ♡
Hoe lang of hoe kort je ook hebt gestaan, er was geen goed of slecht, iedereen werd toegejuicht wanneer je van je paal af ging/moest. Iedereen is een held!

Er heerste een groot gevoel van saamhorigheid, een gevoel van verbondenheid en gezien worden. Het was een opnieuw een bijzondere ervaring. Een gevoel wat niet te omschrijven is.

Het is opnieuw gelukt om 6 uur lang te blijven staan op een paaltje, van 18 bij 18 cm, in het Markermeer. Hoera!
Dank aan die er waren, ook in gedachte. De steun, aanwezigheid, berichtjes, donaties en lieve woorden hebben me oprecht ontroert! Dank jullie wel! Diepe buiging! ♡

Laat een reactie achter

even geduld aub.....