20 november 2019
 Geplaatst door ingrid
0

Vacature: Té gekke regisseur gezocht

 

 

De Firma Zorgbehang zoekt een professionele regisseur vanaf 9 januari 2020

 

Wie zijn wij?

De Firma Zorgbehang is een gevarieerde spelersgroep die met passie en humor theater op maat maakt voor onder andere symposia en hogescholen rondom de geestelijke gezondheidszorg. Ook staan we op congressen, spelen op festivals en geven theaterworkshops.

De voorstellingen, korte theaterscènes en performances (vanuit beeld, beweging en/of tekst) worden ingezet als intermezzo en/of als aanknopingspunt voor een gesprek.

 

De spelers belichten vanuit hun eigen ervaringen verschillende facetten van bijvoorbeeld depressie, angst, eetstoornissen of verslaving. Daarbij krijgen diverse thema’s extra aandacht, zoals de signalen, gevolgen, acceptatie, medicatie, opname, sociale contacten, onbegrip, vooroordelen en re-integratie.

De Firma Zorgbehang werkt taboedoorbrekend en streeft er naar om op een laagdrempelige, humoristische en interactieve manier een bijdrage te leveren aan het bespreekbaar maken van de beeldvorming over de GGz. Wij maken theater dat raakt.

 

Wat willen wij?

Dit jaar willen wij een nieuwe theaterproductie van een uur maken op basis van improvisaties en theaterworkshops ontwikkelen. Een nader te bepalen project is ook mogelijk, we staan open voor frisse ideeën die uitdagen.

Daarnaast willen we ook onze huidige voorstellingen en projecten fris houden, aangezien wij ook daar nog steeds voor geboekt worden.

 

Wij zijn op zoek naar een professionele regisseur

-Beschik jij over een gezonde dosis humor, passie en enthousiasme?

-Ben je sociaal, flexibel, inspirerend, ‘creatief in het kwadraat’, heb je een aanpakmentaliteit en kun je wanneer nodig de leiding nemen?

-Ben je beschikbaar op de wekelijkse repetitieavond op donderdag van 19.00 – 21.30 uur in Oosterbeek, maar heb je daarnaast ook tijd om (betaald) mee te gaan tijdens opdrachten?

 

Wij bieden   

-3 uur per week op ZZP-basis

-Een dynamische werkplek

 

Heb jij

-Relevante diploma’s en werkervaring

-Ruime ervaring met dramatiseren

-Organisatietalent & oog voor groepsdynamiek

-Affiniteit en ervaring met de GGZ en kun je de vertaalslag maken naar theater?

 

Stuur dan voor 27 november 2019 je motivatiebrief met CV of portfolio naar: info@defirmazorgbehang.nl.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 29 november en 5 december

 

Contactpersoon: Ingrid Koek, 06-469 043 49

 

Laat een reactie achter

even geduld aub.....