Vaak kun je kiezen, maar soms valt er ook niet te kiezen. Dan heb je gewoon met situaties te dealen. Die probeer je misschien tot kleine brokjes te  kauwen, zodat het behapbare stukjes worden. Doorgaan tot je het achter de kiezen hebt. Maar het blijft bagage.

 

 

Voor de kiezen is een compilatievoorstelling, een reis door de tijd waar het publiek op keuzemomenten bepaalt welke bagage uitgepakt en zichtbaar wordt. Herinneringen, dromen, angsten en realiteit van de spelers komen voorbij. Voor de kiezen laat zien dat iedereen het voor de kiezen krijgt. Groot en klein, met of zonder diagnose, en dat niemand daarin alleen is.

 

Toepassing

Voor de kiezen is breed inzetbaar. De inhoud van de voorstelling kan in overleg aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever door ‘bagage’ toe te voegen aan onze rugzak. Standaard speelduur is 20 of 45 minuten.
! Momenteel is alleen de korte versie van 20 minuten te boeken met als extra optie een nabespreking. 

Reacties

Origineel vond ik dat het publiek een onderwerp kon kiezen waarover de ervaringen werden gedeeld. Schrijnend (soms hilarisch) waren de situaties waarbij je als cliënt van het kastje naar de muur wordt gestuurd of door behandelaren niet serieus wordt genomen. Goed in beeld gebracht. Ik ben onder de indruk van jullie acteertalent. Succes met jullie werk!                    P. de Wolf, voorzitter Dokter Wittenbergstichting

Credits

Trailer: Jochem Braaksma
Fotograaf: Jasper Nederlof Photography

 

Voor de kiezen is mede mogelijk gemaakt door